Бизнес Инициативи на

Царството

Нека всички да благоуспяват

Научи се да увеличаваш твоето влияние и изобилие в пазарния сектор прилагайки Библейските принципи.

Какво представлява Инициативи на Царството?

Инициативи на Царството, познато преди като Инвеститори на Царството, е уникално международно бизнес служение, което съвсем целенасочено обучава мъже и жени християни, как да развиват техните бизнеси, като прилагат Библейските принципи. Основателите на ИЦ обучават водени от богатия си бизнес опит, като бизнесмени създали бизнеси, които печелят десетки и стотици милиони долари.

Инициативи на Царството следва уникална стратегия, която трансформира общности, като използва бизнеса като средство за борба с корупцията и бедността и в създаване на съвременни „нации-овце“ по целият свят. Тази концепция е извадена от стих в Матей 25, който говори за нации овце и нации кози, като овците са нации, които са елиминирали социалната нищета и човешко страдание и са заместили това с всеобщо благоуспяване и човешки разцвет. Богатството е силно средство за донасянето на Божието Царство по света и ИЦ се е посветило на това, да екипира бизнес мъже и жени и да ги учи как да просперират на световната бизнес сцена, която е основно водена от идеята за достигане на печалби и е опорочена в основата си.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТОЗИ ЧЛЕНСКИ УЕБ САЙТ?

Това е една фантастична онлайн платформа, която съдържа библиотека с уроци, уебинари, влогове, Q&A сесии (групови дискусии), както и други първокласни средства, които да ви помогнат да просперирате. Всеки месец, на този членски сайт, се качват нови уроци, които идват от бизнесмени които са тръгнали от нищо, и сега са изградили бизнеси на стойност милиони долари с глобално въздействие. Тези поучения изследват задълбочено оригиналният контекст на библейските стихове и са изпълнени с бизнес примери и свидетелства.

Присъедини се към ИЦ общността

Dave Hodgson

Мъжът зад мисията

Дейв Ходжсън основава Инициативи на Царството (формално познато като Инвеститори на Царството) през 2007, и от тогава е обучил милиони бизнес мъже и жени на това, как да последват Божията воля и Божиите начини в техните бизнеси и среда. Дейв е осъзнал, че не може просто да поучава библейските принципи, но трябва да има и доказателства за тези концепции в бизнеса. Взимайки в предвид това, Дейв основава и е управляващ директор на Паладиум Корпорейшън, която в момента е група от 32 компании и тръста. Паладиум Груп е един изключителен пример за това как един бизнес на Царството би трябвало да оперира и търгува. Дейв е световен лидер по приложна библейска икономика и е бил пионер в прилагането на основоположните стратегии, които след това са станали обект на подражание по света от бизнес служители, учители, ментори, и автори. 

Образовайте екипирайте Овластявайте

Членският сайт на ИЦ е една уникална онлайн платформа създадена да:

  • Да ви научи как да преуспявате в бизнеса според Библейските принципи.
  • Да ви научи как и защо ви е необходимо духовно покритие, изразяващо се в местна църква.
  • Да ви помогне да откриете и активирате личното си назначение.
  • Да ви покаже как се прави бизнес по Божия начин.
  • Да ви даде възможност да сте част от организация със стратегическо видение да елиминира социалната нищета и човешко страдание.
  • Да ви помогне да се свържете с единомислещи хора и съмишленици.

БИЗНЕС ВРЪЗКИ

Инициативи на Царството се е посветило да предостави възможности за взаимоотношения и връзки, които да ви помогнат да увеличите вашето влияние. И тук ние бихме искали да ви отправим покана да се присъедините към нашата глобална фейсбук група, както и нашата LinkedIn общност.

Тези платформи ще ви дадат шанс да се свържете с общност от потенциални съмишленици, да дискутирате съдържанието на ИЦ, както и да почерпите от опитността един на друг като части от една глобална бизнес общност. Надяваме се тези платформи да бъдат наистина ценни за вас.

Нашето
видение

Видението на Инициативи на Царството е да активира мъже и жени, които се занимават с бизнес, като ги насърчава да започнат да вършат назначенията на Царството, обучавайки ги как да придобият Божието благоволение, за да увеличат своите бизнеси отвъд техния естествен капацитет, като субсидират своите местни църкви, и да повлияят и спомогнат за трансформацията на бизнес средата в първата по рода си овча нация в света. (Maтей 25).

лидерският екип на инициативи на царството

Dave Hodgson

ДЕЙВИД ХОДЖСЪН

Дейв израства в Африка по време на бурните ’60 и ’70 години от миналия век.Той започва служба в Родезийската Армия, а по-късно се присъединява към авиацията (САС). Той се е борил зад бойната линия на врага срещу две армии, в три различни страни, в продължение на 4 години. След това Дейв се присъединява към строго секретните Селоус Скаути и се е борил под прикритие с тази армейска част, както и е служил като Инструктор по проследяване и оцеляване за още 4 години. Напуска Специалните служби и се бие като наемник в продължение на още две години. Принуден е да напусне Зимбабве и остава без родна страна. Започва работа като шофьор на цистерна в нефтените полета на Югоизточна Азия и Япония.
В последствие емигрира в Австралия, където среща Господ по време на невероятна евангелизация на Райхард Бонке.
В момента Дейв е основател и управляващ директор на базираната в Австралия Паладин Груп, която държи акции в минното дело,енергетиката, в строителната фирма Телко, АйТи индустрията, Здравеопазването и фитнеса, инвеститорското банкиране. Бизнесите му са в 9 различни страни.
През 2007, Дейв основава Инициативи на Царството, бизнес служение, което се разпростира в Австралия и чужбина. ИЦ използва обширните си бизнес опит и познания, за да научи християните бизнесмени на това как да преумножат техните доходи и тяхното влияние, и да станат част от едно стратегическо видение за изграждане на първите в света „овчи нации“, както са описани в Матей 25. Дейв е много търсен говорител, лекциите на който се представят на конференции, семинари, бизнес групи, църкви, университети, радио, телевизия, събирания на икономическия елит по целия свят. Дейв поучава, за това как се е научил да върши Божията воля и да действа по Божия начин, което е довело до космическо повишение стартирайки от нямане на никакви активи и кредитна карта с дълг от $76,000 до притежаването на бизнес оценен на $100 милиона. И това само за 2 години и седем месеца. През 2020, Дейв изнася 144 лекции на 6 континента.
Дейв има 38 годишен брак с Марлене. Те имат 5 деца, 11 внука, и една правнучка. Дейв посещава Емпауър Чърч он Съншайн Коуст в Австралия в продължение на 19 години.

МАРЛЕНЕ ХОДЖСЪН

МАРЛЕНЕ ХОДЖСЪН

Марлене е съосновател на Паладин Корпорейшън и Инициативи на царството, както е и управляващ директор на Фърн Фитнес Удън. Тя е работила в много, различни по рода си бизнеси през своята кариера. Работила е в хотели, училища, инженерни фирми, финанси, брокер на ипотеки, както и в здравната и фитнес индустрия, но най-голямата страст на Марлене е в областта на разбирането на човешкото поведение, и защо правим нещата, които правим.
Това е била причината тя да се обучава в областта на лайф и бизнес коучинг в Института в Мелбърн, както и да започне собствен коучинг бизнес наречен „ Кода на живота“. Марлене стига до прозрението, че за да успеем в живота си и в областта на бизнеса, първо трябва да се научим да разбираме себе си и другите, и да приемем, че последствията в нашия живот (било то успехи, или провали) са в резултат на нашите собствени поведение и избори.
Марлене обича да поучава, като в крайна сметка тя се надява да помогне на хората да живеят живот пълен със смисъл, да подобрят взаимоотношенията си, както и това да станат най-добрата версия на себе си, като правейки това, да намерят формулата на техният личен успех в живота, в любовта, семейството и бизнеса, както и да изглежда това за тях.

Дейвид Лесли

Дейвид Лесли

Дейвид Лесли е един брилянтен предприемач и главен лектор в Инициативи на Царството. Той е управляващият директор и основател на Кресткорп Интернашънъл, което е мултимилионна компания, със страст да субсидира Царството.
Дейвид има разнороден опит в областта на технологиите, търговското банкиране, консултирането на фирми, Образователните услуги, грижи за децата, недвижимите имоти и мисиите. Като също, Дейвид е бил главен консултант на бизнесмени, 500те най-богати компании(Fortune 500), спортни звезди, политици, пастори, и изпълнителни директори на едни от най-големите корпорации в Австралия.
Дейвид също е основател на служението Соул Фокъс Министрийс, основано след като Дейвид преминава през обучение при Райхард Бонке (CFAN), част от програмата „Лице в Лице“ в Онтарио през 2008. Служението провежда големи евангелизации и поучава принципите на Инициативи на Царството за да овласти църквата, така че да трансформира общностите в които се намира, градовете и нациите. Негова голяма страст е въвеждането в Божието Царство, и редовно изнася лекции на бизнес конференции, поучава на евангелизации и в църкви на национално и интернационално ниво. Дейвид също асистира главния офис на Инициативи на Царството с включването на нови лидери на глави.
Дейвид без никакви задръжки признава, че е един обикновен човек, който служи на един необикновен Бог. Дейвид е женен, с три деца, и живее в Златния бряг, Куинсленд, Австралия.

Джон Дингемансе

Джон Дингемансе

Джон Дингемансе е Царски предприемач, който е основал, изградил и оперирал множество бизнеси в различни индустриални сектори, които включват недвижими имоти, професионални услуги, строителство и инженерство, телекомуникации, водно менажиране и ресурси.
Джон основава първия си бизнес на 25 годишна възраст. Стартира строителен бизнес, който за 10 години се превръща в най-голямата строителна компания в Тасмания, с ревеню през 2016г., надвишаващо $150 милиона, която съществува и оперира успешно и до днес. Той продължава да основава нови бизнеси, като ги изгражда до момент на сериозни приходи, и след това ги продава.
Джон е високо ценен заради креативната си сила, страст за иновации и акцентиране на истинска устойчивост. Като бизнес и социален предприемач, той е получил национално признание за постиженията си, като проектите на неговите компании са получили множество награди за иновации и устойчивост.
Джон е основател и CEO на CBM Sustainability Group, което е група от компании включени в стартирането на проекти, развитието и осъществяването им, в няколко различни индустриални сектора, включващи недвижими имоти, миньорско дело, селскостопански бизнес и възобновяема енергия.
Видението на Джон е да види лидери в бизнеса, обществото и правителството, които работят заедно стратегически за развитието на бизнеса, и към социално процъфтяване в Австралия, както и в развиващите се нации.
Чрез неговата уникална експертиза и корпоративния си профил, Джон е бил успешен в предизвикването и повлияването в посока позитивна промяна в областта на бизнеса и търговията, както и в Австралийската църковна общност, като е видял много хора, които са се облагодетелствали, като резултат от добре-обмислено устойчиво развитие.
Той е силен лобист за природно и социално подобрение, което да се превърне в норма в бизнесите, като страстно демонстрира това чрез собствените си бизнес проекти. Той е източник на огромна мъдрост и експертиза в областта на Инициативи на Царството.
Джон и съпругата му Айлийн имат пет деца и трима внука.

ПАСТОР СУЗЕТ ТОРТИ

ПАСТОР СУЗЕТ ТОРТИ

Пастор Сузет е била включена в служение повече от 20 години, като в същото време е била част от различни бизнес професии.
Когато приема Христос по един чуден начин, Сузет е била млада самотна майка с 6 малки деца, за които да се грижи. В това време на голяма нужда, взаимоотношението и с Исус и помага да се противопостави на трудните обстоятелства. Като резултат на срещата и с Господ, тя завършва Библейски Колеж и става лектор, а по-късно и декан на библейския колеж Слово на Живот, на златния бряг, Австралия.
Бог я призовава да се върне обратно в бизнеса и тя започва работа за една строителна компания а след това за регистрирана организация в сферата на образованието, като накрая заема позицията на генерален мениджър на три колежа в югоизточен Кливланд, и работи с тийм от 80 подчинени. През този период, тя придобива ценни способности по бизнес и мениджмънт. Следващата и работа е в библейския колеж на Джери Савел на Златния Бряг, като там била насърчена да стартира Оупън Хевън Министрис.
В момента Сузет е Главен пастор в Оупън Хевън Министрис, и ръководи Ходатайствения Бизнес Департамент, който се моли и ходатайства за над 150 бизнеса. Професионалното ходатайство е често дискутирана тема в Инициативи на Царството и Сузет има централна роля в повишаване на осведомеността по отношение важността и силата зад този библейски принцип.