Обучение

БИБЛЕЙСКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО - ПРИНЦИПИ ПРАКТИКИ ПЛАНИРАНЕ

Развийте бизнеса си и въздействайте с помощта на доказана система
Трудно ли ви е да увеличавате приходите и печалбата на бизнеса си, оставайки верни на своите ценности и убеждения?
Предприемачите с дълбоко вкоренени вярвания често се борят с намирането на правилната подкрепа и ресурси, които да им осигурят практическо бизнес обучение, което да носи резултати и същевременно да задълбочи посвещението им към техните дълбоко вкоренени вярвания.
Само за четири месеца, независимо дали сте нов в бизнеса или управлявате бизнес от 20 години, ще се научите да прилагате принципи и техники, които ще генерират резултати в бизнеса ви днес.

Научете защо основателят е създал тази програма и се присъединете към движението

През 1995 г., като 18-годишен студент, печелещ 5,50 долара на час, бях принуден да напусна колежа поради семейна икономическа криза. Обърнах се към единственото нещо, което винаги съм искал да направя: да започна собствен бизнес. Преследвайки собствения ми бизнес, скоро открих, че малко хора като мен са имали привилегията да израснат в семеен бизнес, който наема над 1000 служители и работи с международни компании в цяла Европа, Северна Америка и Африка. Това разпали страстта в мен да науча другите как да създават и развиват техни собствени компании. И това по-късно ме доведе до откриването на личната ми вяра в Исус Христос.

След като приех Христос като мой Спасител, бях натъжен от липсата на интегрирано библейско бизнес обучение на пазара и от злощастната реалност, че единствената разлика между собствениците на нехристиянски фирми и собствениците на християнски фирми е стикерът с риба на колата им. И двете групи хора управляваха бизнеса си без дълбоко вкоренени убеждения или ангажимент за Царствено въздействие.

Това доведе до разработването на практически, трансформиращ бизнес курс, наречен Библейско предприемачество, който през последните 23 години се използва от мрежа от опитни, сертифицирани инструктори в над 22 страни по света, за да помогне на предприемачи да развият бизнеса си с Царствено въздействие. Използвайки същите тези принципи, личните ми доходи са се увеличили от 5,50 долара на час през 1995 г. до над 250 долара на час днес, докато ръководя международна организация с нестопанска цел за бизнес обучение и развитие.

Ние сме обучили и подкрепили над 15 000 предприемачи в 22 държави на 5 континента; Африка, Европа, Северна Америка, Азия и Австралия. Присъединете се към мен в това движение за създаване и подкрепяне на 100 000 компании на Царството, които се грижат за планетата и хората, като същевременно носят печалба и имат вечно въздействие.

BG-exec-set2

Ние използваме нашите собствени курсови материали заедно с някои от най-добрите бизнес ресурси налични днес

Идентифициране на възможности
Поемане на изчислени рискове
Библейска печалба
Библейска икономика
Библейски подход към маркетинг и продажби
Иновация
Библейско управление
Бизнес финансиране
Наследяване и изход
Разработване на бизнес

Библейско Предприемачество 1

BE I New Cover - Letter-size BG

Принципи - Основете бизнеса си върху библейската истина, като разберете какво Бог има да каже относно:

 • Определяне на възможности
 • Поемане на изчислени рискове
 • Това как изглежда печалбата
 • И още много

Библейско Предприемачество 2

BE II workbook Cover3 w spine BG

Практики - Съчетаване на библейските принципи с най-добрите бизнес практики за ефективно започване и разрастване на бизнеса в следните области:

 • Икономика
 • Маркетинг и продажби
 • Иновация
 • Лидерство и управление
 • И още много

Библейско Предприемачество 3

BE III New Cover - Letter-sizeBG

Планиране - Разработете план за започване или развитие, който обединява вашата мисия, ценности и цели, за създаване на Царствено въздействие. Този Царствен бизнес план ще:

 • Подчертайте крайната цел на Бог за бизнеса
 • Създаде път към рентабилност, устойчивост и мащабируемост
 • Изгради здравословна бизнес култура
 • Спомогнете за развитието на ценни отношения с клиентите
 • Създаде бизнес за много поколения напред
 • И още много