Основатели

Патрис Тсаге

Патрис и Джина Тсаге

Открийте устойчив успех с Патрис Тсаге, автор, инструктор, предприемач и трансформатор

Патрис Тсаге е християнски бизнес инструктор, предприемач, международен лектор, проповедник, автор и бизнес треньор. Патрис специализира в помагане на семейства да включат вярата си в своите бизнес практики. По този начин те подсигуряват бизнеса си да просъществува след третото поколение.

Патрис е съосновател и главен служител* както на проекта Международно Служение Неемия, така и на PG & Associates, LLC, която основава заедно със неговата съпруга и най-добра приятелка, Джина Тсаге. Патрис е и съосновател на Обучение за Предприятия Неемия, както и на Международно Обучение за Царствен Бизнес. Чрез тези организации Патрис и Джина са се посветили на изграждането на Царствени бизнеси по целия свят. Чрез проекта Международно Служение Неемия и PG & Associates, LLC, Патрис е обучил и тренирал над 7000 човека в това как да започнат или разширят своя бизнес, използвайки християнско бизнес обучение и принципи за обучение, намиращи се в Библията.

Патрис е автор на няколко книги и служи в няколко борда на директорите, включително Планът Тимотей и Християнска Академия Крайъгълен Камък във Ванкувър, Вашингтон. Патрис и съпругата му Джина имат две прекрасни деца - Габриел и Даниел Тсаге. Семейство Тсаге живее във Ванкувър, Вашингтон.

Петя и Арман Лалеян

Арман и Петя Лалеян

Арман и Петя Лалеян са основатели на служението Bridge of Intersection и основатели на Международната Академия по Приложно Християнство „По-Високо Измерение“.

Петя Лалеян е изпълнителен директор на служението Bridge of Intersection. Тя е ръкоположен служител, християнски клиничен съветник и бизнес дама. По време на своята частна практика като съветник в служението Gate to Freedom, Петя има привилегията да се докосне до стотици животи, донасяйки вътрешно изцеление, освобождение и възстановяване според Божия оригинален план.

Нейният копнеж е да види Небесното Царство да се разширява сред нациите, чрез освобождаване на надежда и трайна трансформация. Тя притежава магистърска степен по Клинична Християнка Психология, получена от Theological Seminary, Colorado и магистърска и докторска степен по Практическо Служение от Wagner University.

Арман Лалеян е председател на Борда на директорите на служението Bridge Of Intersection, бизнесмен и инженер. Той притежава магистърска степен по електроинженерство и магистърска и докторска степен по Практическо Служение от Wagner University. Арман е убеден, че науката и вярата вървят заедно ръка за ръка. Копнежът му е да види хора, възстановени според първоначалния план на Твореца за тях, за да могат да влязат в своята съдба и призив.